2016-09-18 09:46:14• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bika - Még ne kötelezze el magát

Napi horoszkóp szeptember 18-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold együtt áll az Uránusszal a Kos jegyében. Érzékenyen érintheti Önt egyik barátjáról érkező rossz hír. Annyira megviseli ez majd, hogy még a kedvese sem tudja megvigasztalni majd.

Bika: IV. 20. - V. 20.
Ez most nem a legmegfelelőbb pillanat arra, hogy bárki felé is tartósan elkötelezze magát. Arra sem alkalmas az idő, hogy most próbálja elsimítani társkapcsolati nehézségeit. Igyekezzen türelmesnek lenni.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Hold a Kos jegyében áll együtt az Uránusszal. A család legkisebb gyermeke váratlan meglepetéssel szolgál majd. Remélhetőleg kellemes meglepetéssel, például azzal, hogy megteszi élete első lépéseit.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Hold a Kos jegyében áll. Alkalmas arra, hogy valamit elkezdjen. Ha úgy érzi, komoly súlyfeleslege van, akkor kipróbálhatja a legújabb diétás étrend első ételét. Ha ezt eldöntötte már, akkor ne engedje magát eltántorítani ettől.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
A Nap a Szűz jegyének végén közelít a Jupiterhez. Bármi történik is a következő huszonnégy órában, abban biztos lehet, hogy Önt szórakoztatni fogja. Tartózkodjon minél többet társaságban, kellemes lesz a vasárnapja.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22. 
A Merkúr egy kellemes fényszöggel kapcsolódik a Plútóhoz. Bármit is tervezett, annak megvalósítása sok örömet szerez majd Önnek. A párkapcsolatában is sikerül rendezni a problémákat.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.H
Mit is lehetne tenni ilyen esős borongós vasárnap? A legjobb otthon maradni, és tévézés közben elfogy a sok vasalni való is, nemigaz? Családja mérhetetlenül boldog lesz, hogy velük is foglalkozik.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Neptunusz áll a Halak jegyében, ez a csúszás veszély jelzője. Ha autóba ül, vezessen nagyon óvatosan, és ügyeljen a látási viszonyokra is.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A Szaturnusz még mindig a Nyilas jegyében áll, de kellemetlen fényszögben több bolygóval is. Ez sajnos számos kihívással jár. A Szaturnusz adja a leckét, gondolkodjon el a jövőjén, a tervein, a céljain, és a lehetőségein.

Bak: XII. 22. - I. 19. 
Nem szabad megsértődnie azon, ha csak az utolsó pillanatban érkezik a meghívó, a lényeg, hogy ott legyen Ön is azon a bizonyos találkozón. Érdekes emberekkel találkozhat, és lássuk be, úgy sem volt mára más programja.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Nem ismeretlen az Ön családjában a feszültség, most is számolnia kell ezzel. Természetes, hogy mindenki úgy szeretne élni a közös lakásban, ahogyan ő akarja. Fel kellene állítani egy családi házirendet, amihez mindenki tartani tudja magát, természetesen ez Önre is vonatkozik!

Halak: II. 19. - III. 20.
Ön az Állatöv legnagyobb álmodozója, de jól is van ez így. Ma sokat beszélgethet valakivel a régmúltról, és egy másik valakivel a jövőről. Mindenkivel sikerül megtalálnia a legmegfelelőbb hangot, és nagyon jól végződik majd ez a vasárnap.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: